Przystawki
Carpaccio wołowe 31,-
polędwica wołowa marynowana w salsa verde, podawana z sosem truflowym,
serem, rukolą i francuską bagietką
Kalmary 23,-
kółka kalmar podawane z dipem cytrynowym
Krewetki 25,-
krewetki królewskie marynowane w salsie verde podawane z dipem cytrynowym
Tarta z krewetkami królewskimi 25,-
krewetki królewskie i wędzony łosoś podawane na cieście francuskim z pesto, rukolą,
pomidorkami koktajlowymi, salsą mango i dressingiem balsamicznym
Tarta lotaryńska 23,-
ciasto z boczkiem zapiekanym w miksie jajecznym, podawana z sałatką
Tarta Prowansalska 23,-
cukinia, suszony pomidor, oliwki i karczochy w ziołach prowansalskich
zapiekane w miksie jajecznym
Tarta figowa 23,-
figi, ser kozi, pesto, konfitura z czerwonej cebuli, ciasto francuskie
podawane na ciepło na zielonej sałacie z dressingiem
Tarta z serem Brie 21,-
kawałki sera brie przekładane z suszonymi pomi dorami i figowym chutney podawane
na cieście francuskim z pesto, zieloną sałatą i dressingiem balsamicznym
