Lunch menu
serwujemy od poniedziałku do piątku
w godz. od 12.00 do 16.00
Naleśnik z
(z mąki gryczanej)
kurczakiem, ratatouille, serkiem naturalnym i szpinakiem 16,-
szynką, żółtym serem i pieczarkami 16,-
kozim serem, ratatouille, serkiem naturalnym i szpinakiem 16,-
serem brie, marmoladą z czerwonej cebuli i pomidorem 16,-
serem camembert, figowym chutney, pomidorem i sałatą 16,-
łososiem, szpinakiem, pomidorem i serkiem naturalnym 18,-
ratatouille, szpinakiem i kukurydzą 14,-
Zupa cebulowa 10,-
podawana z grzankami serowymi
Zupa krem z pora i ziemniaków 9,-
z dodatkiem grzanek ziołowych i sera roquefort
Sałatka a`la Cezar 21,-
zielone liście sałaty, pomidor i szynka, podawane
z dressingiem z anchovies i parmezanem
Bagietka ze stekiem 23,-
majonez, zielona sałata i pomidor
Bagietka z kurczakiem 21,-
grillowany kurczak, boczek, zielona sałata, pomidor
i majonez podawane w bagietce
Tarta Prowansalska / 16,-
warzywa prowansalskie zapiekane w miksie jajecznym
podawane z zieloną sałatą
Tarta Lotaryńska 16,-
ciasto z zapiekanym boczkiem w miksie jajecznym
podawane z sałatą
Makaron Arrabiata / 19,-
makaron penne z warzywami w sosie pomidorowym z chilli
Makaron Pascala 21,-
makaron penne z boczkiem, czosnkiem, cebulą w sosie roquefort
Camembert 16,-
panierowany camembert podawany z sosem
żurawinowym i frytkami
LUNCH MENU
serwujemy od poniedziałku do piątku
w godz. od 12.00 do 16.00
