mięsa
Stek w sosie roquefort 45,-
grillowany rostbef, podawany z frytkami i zieloną sałatą
Filet wołowy 69,-
podawany z ziemniakami gratin, glazurowanymi, sezonowymi warzywami w sosie z czerwonego wina
Kaczka a`la Bistrot 49,-
pierś z kaczki marynowana w czerwonym winie i tymianku podawana z ziemniakami gratin, purée pietruszkowym, pieczonymi kawałkami gruszek, sezonowymi warzywami i sosem z zielonego pieprzu
Konfitowana kaczka 44,-
udo kacze podawane z ziemniakami puree o smaku musztary dijon,
pieczonymi kawałkami gruszek, ratatouille i sosem z czerwonego wina
Gicz jagnięca 59,-
podawana z ziemniakami puree o smaku musztardy dijon, ratatouille i sosem z czerwonego wina
Królik 56,-
podawany z ziemniakami gratin, ratatouille i sosem z czerwonego wina
Kurczak po prowansalsku 34,-
filet zamarynowany w ziołach prowansalskich podawany z ziemniakami gratin, purée pietruszkowym, ratatouille i sosem z czerwonego wina
ryby i owoce morza
Pieczona dorada 46,-
marynowana w czosnku z rozmarynem, podawana z frytkami i zieloną sałatą
Krewetki królewskie 48,-
podawane z ryżem jaśminowym, szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi, salsą mango i sosem truflowym
Halibut 49,-
halibut zawinięty w wędzonej szynce podawany na purée pietruszkowym i szpinaku z sosem krewetkowym
Pieczony łosoś 41,-
podawany z ziemniakami gratin, ratatouille i sosem grzybowym
