Specjalności
Ślimaki po burgundzku 27,-
zapiekane w maśle ziołowym (6 sztuk)
Żabie udka 29,-
zamarynowane w ziołach prowansalskich i podawane w złotej panierce z aioli cytrynowym
Tatar wołowy 31,-
świeżo zmielona wołowina z musztardą dijon, sosem worcester i tabasco,
podawana z żółtkiem, kaparami, krojoną cebulą i francuską bagietką
Świeże małże 37,-
gotowane w sosie z białego wina i śmietany, podawane z domowymi
frytkami lub francuskim pieczywem
Camembert 21,-
panierowany ser camembert podawany z sosem żurawinowym i frytkami
Sajgonki z kaczką 23,-
wietnamskie sajgonki faszerowane makaronem ryżowym, kaczką i warzywami
podawane z sosem chilli
Kurczak w sosie curry 36,-
kawałki kurczaka i warzyw zamarynowane i gotowane według oryginalnej receptury
podawane w sosie curry z ryżem jaśminowym
